Actieve teambuilding in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Een actieve teambuilding in Antwerpen of elders in België, dat is wat Araumi Daiko biedt aan uw groep. Wij beoefenen met veel passie taiko, een machtige stijl van trommelen waarbij op traditionele trommels wordt geslagen. Taiko is afkomstig uit Japan en vermoedelijk meer dan 2000 jaar oud! Lees hieronder meer over deze unieke trommelstijl.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Taiko is ideaal als actieve teambuilding

Taiko uitoefenen, ziet er heftig uit. Toch ligt de essentie van taiko niet in de kracht waarmee u slaat, maar in de gemeenschappelijke precisie waarmee u als groep op de Japanse trommels speelt. Taiko is een leuke manier om een lichamelijke inspanning te leveren en dus ideaal als actieve teambuilding. Bij taiko staan uw benen wijd gespreid, terwijl uw armen de trommelstokken in brede bogen hanteren. Zo is het beoefenen van taiko een uitstekende cardiotraining en worden de meeste van uw gewrichten geactiveerd. Met taiko als teambuilding voor uw bedrijf bouwen uw medewerkers meer uithoudingsvermogen op.

Ontmoet uw sensei

Grete Moortgat is de ervaren begeleidster van deze bootcamp in Antwerpen. Grete heeft jarenlang in Japan gewoond en leerde daar taiko van echte grootmeesters. Eenmaal terug in België werd Araumi Daiko opgericht en gaf Grete de allereerste taiko-optredens ooit in België. Met de grondlegster van taiko als uw leermeester, bent u verzekerd van een kwaliteitsvolle begeleiding!

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Boek nu uw actieve teambuilding

De actieve teambuilding vindt plaats op een locatie naar uw keuze of in onze eigen dojo! Neem gemakkelijk contact met ons op via onze contactpagina of op het nummer +32 (0)485 50 89 47. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug om samen de mogelijkheden van een actieve teambuilding of een percussieworkshop te bespreken!