Actieve teambuilding in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Actieve teambuilding in Antwerpen

Een actieve teambuilding in Antwerpen of elders in België, dat is wat Araumi Daiko biedt aan uw groep. Bij Araumi Daiko beoefenen wij taiko, een machtige stijl van trommelen waarbij op traditionele trommels wordt geslagen. Taiko is afkomstig uit Japan en vermoedelijk meer dan 2000 jaar oud! Lees hieronder meer over deze unieke trommelstijl.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Neem contact met ons op!

Een actieve taiko teambuilding

Taiko uitoefenen ziet er heftig uit. Toch ligt de essentie van taiko niet in de kracht waarmee u slaat, maar in de gemeenschappelijke precisie waarmee u samen met uw groep op de Japanse trommels speelt. Taiko is een leuke manier om een lichamelijke inspanning te leveren. Bij taiko staan uw benen wijd gespreid, terwijl uw armen de trommelstokken in brede bogen hanteren. Zo geeft taiko u een uitstekende cardiotraining en worden de meeste van uw gewrichten geactiveerd. Met taiko als teambuilding voor uw bedrijf zullen uw medewerkers meer uithoudingsvermogen opbouwen.

Ontmoet uw sensei

De taiko bootcamp in antwerpen worden gegeven door een ervaren begeleidster, namelijk Grete Moortgat. Grete heeft jarenlang in Japan gewoond en leerde daar taiko van echte grootmeesters. Eenmaal terug in België werd Araumi Daiko opgericht en gaf Grete de allereerste taiko optredens ooit in België. Met de grondlegster van taiko als uw leermeester, bent u verzekerd van een kwaliteitsvolle begeleiding!

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Vraag naar de mogelijkheden

Impressie

Boek nu uw actieve teambuilding

De teambuilding kan plaatsvinden op een locatie naar uw keuze of in onze eigen dojo! Neem gemakkelijk contact met ons op via onze contactpagina of op het nummer +32 (0)485 50 89 47. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug om samen de mogelijkheden van een actieve teambuilding of een percussieworkshop te bespreken!