Taiko als originele teambuilding

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Taiko als originele teambuilding

Het is niet simpel om elk jaar opnieuw een originele teambuilding te vinden voor uw werk-, familie- of vriendengroep. Niet iedereen is nu eenmaal fan van dezelfde soort ontspanning. Maar een taiko initiatie als teambuilding in Antwerpen bij Araumi Daiko, daar spreekt uw team volgend jaar ongetwijfeld nog van!

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Neem contact met ons op!

Waarom is taiko een originele teambuilding?

Uw teambuilding op een originele manier invullen doet u met onze taiko workshop. Bij taiko draait alles rond het kennen van uw rol binnen het team en deze vervolgens perfect uit te voeren. Net als u vervult de persoon naast u ook diens rol, waardoor jullie samen tot een harmonieus geluid komen. Als één groep leveren jullie een collectieve inspanning om tot dit gezamenlijke resultaat te komen. Zo wordt met taiko als teambuilding in Antwerpen de band van uw team ongetwijfeld versterkt! Deze vorm van teambuilding kan ook elders in België of zelfs Europa plaatsvinden.

Een taiko initiatie is een invulling en originele teambuilding voor één dag. Een taiko bootcamp is een activiteit voor enkele dagen. Bootcamps worden gegeven door Grete Moortgat of internationale grootmeesters. Welke vorm van taiko u ook kiest, het is gegarandeerd de meest originele teambuilding waar u al aan heeft deelgenomen.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Vraag naar de mogelijkheden

Impressie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw originele teambuilding!

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam als geest stimuleert? Uw team zal ongetwijfeld tevreden zijn met deze mogelijkheid. Aan u de keuze of de teambuilding zal doorgaan in onze dojo of bij u op locatie. Neem vandaag contact met ons op om uw volgende teambuilding reeds vast te leggen. U kan mij ook steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 (0)485 50 89 47. Wij kijken er alvast naar uit om uw team te mogen ontvangen!