Taiko als originele teambuilding

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Het is niet simpel om elk jaar opnieuw een originele teambuilding te vinden voor uw werk, familie- of vriendengroep. Niet iedereen is nu eenmaal fan van dezelfde soort ontspanning. Maar een taiko initiatie als teambuilding, daar spreekt uw team volgend jaar ongetwijfeld nog van!

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Neem contact met ons op!

Waarom is taiko een originele teambuilding?

Bij taiko draait alles rond uw rol binnen het team te kennen en deze vervolgens perfect uit te voeren. Net als u vervult de persoon naast u ook diens rol, waardoor jullie samen tot een harmonieus geluid komen. Als één groep leveren jullie een collectieve inspanning om tot dit gezamenlijke resultaat te komen. Zo wordt met taiko als teambuilding in Antwerpen de band van uw team ongetwijfeld versterkt! Maar deze teambuilding kan ook elders in België of zelfs Europa plaatsvinden!

Een taiko initiatie is voor één dag, een taiko bootcamp is voor enkele dagen. Bootcamps worden gegeven door Grete Moortgat of internationale grootmeesters. Op een bootcamp wordt intensief getraind over meerdere dagen en worden meer complexe stukken aangeleerd. Bootcamps kunnen zowel plaatsvinden in weekends als op weekdagen.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Vraag naar de mogelijkheden

Impressie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw originele teambuilding!

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren? Uw team zal ongetwijfeld tevreden zijn met deze optie! Aan u de keuze of de teambuilding zal doorgaan in onze dojo of bij u op locatie. Neem vandaag contact op om uw volgende teambuilding reeds vast te leggen. U kan mij ook steeds telefonisch bereiken op het nummer +32485508947. Wij kijken er alvast naar uit om uw team te mogen ontvangen!