Taiko als originele teambuilding

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Bent u op zoek naar een leuke en originele teambuilding? Dan is taiko ideaal! Taiko is afkomstig uit Japan en is een machtige stijl van trommelen op traditionele trommels. Bij Araumi Daiko volgt u met uw groep een interessante taiko-initiatie die gegeven wordt door Grete Moortgat of internationale grootmeesters. Heeft u interesse? Lees dan snel verder en kom meer te weten over deze originele teambuilding waar uw team volgend jaar ongetwijfeld nog over spreekt!

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Waarom is taiko een originele teambuilding?

Uw teambuilding op een originele manier invullen, doet u met onze taiko workshop. Bij taiko draait alles rond het kennen van uw rol binnen het team en deze vervolgens perfect uit te voeren. Net als u vervult de persoon naast u ook die rol, waardoor jullie samen tot een harmonieus trommelgeluid komen. Als één groep leveren jullie een collectieve inspanning om tot dit gezamenlijke resultaat te komen.

Bent u benieuwd of taiko iets voor u is? Neem dan zeker eens deel aan een introductieles. U komt dan snel te weten of deze originele teambuilding iets voor u en uw team is. Tevens kunt u bij ons een taiko bootcamp van enkele dagen volgen. Welke vorm van taiko u ook kiest, het is gegarandeerd de meest originele teambuilding waar u al aan heeft deelgenomen. Met deze teambuilding in Antwerpen versterkt u ongetwijfeld de band van uw team!

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Maak vandaag nog een afspraak

Kiest u dit jaar voor een originele teambuilding die zowel lichaam als geest stimuleert? Aan u de keuze of de teambuilding doorgaat in onze dojo of bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende teambuilding vast te leggen door te bellen naar +32 (0)485 50 89 47. Wij kijken er alvast naar uit om uw team te mogen ontvangen voor een originele teambuilding!