Verdiepen in percussie tijdens onze workshop

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Als u zich graag wilt verdiepen in percussie, dan is een workshop van Araumi Daiko uit Antwerpen hier ideaal voor. Percussie is een verzamelnaam van allerlei slaginstrumenten en bij ons komt u hier alles over te weten. Wanneer u een workshop volgt bij ons, beleeft u Japanse percussie, specifieker in de vorm van taiko. Bij taiko draait alles rond het verspreiden van levensvreugde en levenskracht door met Japanse drums een muzikale eenheid te vormen.

Percussie in een workshop bij onze academie

Meer leren over percussie tijdens een workshop bij onze academie

Een workshop Japanse percussie geeft u de mogelijkheid om u volledig uit te leven en zowel uw lichaam als uw geest tot rust te brengen. Tijdens de workshop bent u fysiek intensief bezig met uw hele lichaam door op de taiko drums te slaan. Een workshop in percussie is een zeer originele teambuildingactiviteit die nog niet veel mensen hebben mogen beleven en die met zekerheid een onvergetelijke herinnering achterlaat. Wilt u dus graag meer leren over taiko? Kom dan een workshop bij ons volgen! Zeker wanneer uw werknemers veel tijd doorbrengen achter hun bureau, is een workshop in percussie dé teambuilding voor bedrijven die u moet uitproberen.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Maak kennis met Japanse percussie

Beleef de machtige ervaring van een workshop in Japanse percussie bij onze academie. Proef van wat taiko voor u kan betekenen en schrijf u in. Vraag gerust meer informatie aan door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@araumidaiko.com of door te bellen naar +32 (0)485 50 89 47. Wij geven u met veel plezier een uitgebreide uitleg en beantwoorden al uw vragen.