Specials

Taiko bootcamp voor bedrijven in Antwerpen

Een taiko bootcamp die geschikt is voor bedrijven in Antwerpen of elders binnen België, wat kunt u daar zoal van verwachten? Bootcamps nemen meerdere dagen in beslag, waarbij intensief wordt getraind en complexere taikostukken worden aangeleerd. Taiko is het Japanse woord voor trommel en verwijst naar de moderne stijl waarop deze trommels worden bespeeld.

Een bootcamp bij de oudste academie van België

Bij Araumi Daiko bespelen we tijdens een bootcamp deze trommels in groep, en bekomen we zo een dynamische en hartveroverende groepsdrumsessie. De bootcamps worden zowel door Grete Moortgat als door internationale gastdocenten gegeven. Grete is de oprichter van Araumi Daiko en grondlegster van de taikokunsten in België. Zij is dus ongetwijfeld de uitgewezen instructeur om een bootcamp te geven als teambuilding voor bedrijven in Antwerpen! U en uw team zijn bij ons in ervaren handen.

Waarom is een taiko bootcamp gepast voor bedrijven?

Bij het uitoefenen van taiko werkt heel uw team samen om één machtig geluid op te wekken. Iedereen speelt in dezelfde maat met hetzelfde doel, net zoals het ook hoort te zijn bij u op de werkvloer. Taiko uitoefenen, is ook gewoon leuk en een geweldige manier om stress uit uw systeem te verwerken. Daarbovenop is taiko een zeer goede lichaamstraining. Deze bootcamp is dus enorm geschikt als teambuildingactiviteit voor bedrijven waarbij de werknemers doorgaans aan hun bureau werken.

Een taiko bootcamp voor bedrijven ter vervanging van fitness

U denkt misschien dat een volledige taikoles op een trommel slaan louter een workout voor uw armen is. Echter vergt taiko spelen veel meer dan enkel een sterke biceps. U zal nooit een hele les kunnen bijwonen door enkel te vertrouwen op uw armspieren. Bij het uitoefenen van taiko gebruikt u ook uw schouders, core, benen en rugspieren. Zelfs uw bilspieren blijven niet gespaard. Wanneer u dit zelf probeert of een performance van de feniks taiko aanschouwt, begrijpt u wat we bedoelen.

Volgende bootcamps voor bedrijven

Bootcamp Intermediate

11 juli van 09:00 - 13 juli van 18:00

Bootcamp Advanced

14 juli van 09:00 - 16 juli van 18:00

Boek nu een bootcamp voor uw bedrijf

Is uw interesse aangewakkerd voor een onvergetelijke bootcamp voor bedrijven in Antwerpen of elders binnen België? Dat is een slimme keuze, want over een taiko bootcamp praat u ongetwijfeld volgend jaar nog met uw collega’s! Neem nu telefonisch contact met ons op via het nummer +32 (0)485 50 89 47 of stuur een e-mail naar info@araumidaiko.com, dan bespreken we samen de praktische kant van zaken. Klaar om binnenkort samen op de trommel te slaan?

Impressie