Specials

Taiko bootcamp voor bedrijven in Antwerpen

Een taiko bootcamp geschikt voor bedrijven in Antwerpen of elders binnen België, wat kunt u daar zoal van verwachten? Bootcamps nemen meerdere dagen in beslag waarbij intensief wordt getraind en complexere taiko stukken worden aangeleerd. Taiko is het Japanse woord voor trommel en verwijst naar de moderne stijl waarop deze trommels worden bespeeld.

Bootcamps in Antwerpen bij de oudste taiko academie van België

Bij Araumi Daiko bespelen we deze trommels in groep, en bekomen we zo een dynamische en hartveroverende groepsdrum. De bootcamps worden zowel door Grete Moortgat als door internationale gastdocenten gegeven. Grete is de oprichter van Araumi Daiko en grondlegster van de taiko kunsten in België. Araumi Daiko is dus ongetwijfeld de uitgewezen instructeur om een bootcamp te geven aan bedrijven in Antwerpen! U en uw team zijn bij ons in ervaren handen.

Waarom is een taiko bootcamp gepast voor bedrijven in Antwerpen en België?

Bij het uitoefenen van taiko zal heel uw team samenwerken om samen één machtig geluid op te wekken. Iedereen speelt in dezelfde maat met hetzelfde doel, net zoals het ook hoort te zijn bij u op de werkvloer. Taiko uitoefenen is ook gewoon leuk, en een geweldige manier om stress uit uw systeem te verwerken. Daarbovenop is taiko een zeer goede lichaamstraining, voor heel uw lichaam! Wat dit bootcamp enorm geschikt maakt voor bedrijven in Antwerpen en elders binnen België waarbij de werknemers doorgaans aan hun bureau werken.

Een taiko bootcamp voor bedrijven in Antwerpen ter vervanging van fitness

U denkt misschien dat een volledige taikoles op een trommel slaan louter een workout voor uw armen is, maar taiko spelen vergt veel meer dan enkel sterke biceps. U zal nooit een hele les kunnen bijwonen door enkel te vertrouwen op uw armspieren! Bij het uitoefenen van taiko gebruikt u ook uw schouders, core, benen, rugspieren en zelfs uw bilspieren blijven niet gespaard!

Volgende bootcamps voor bedrijven in Antwerpen

Bootcamp – Advanced

16 juli van 09:00 - 18 juli van 18:00

Bootcamp – Intermediate

20 juli van 09:00 - 22 juli van 18:00

Boek nu een taiko bootcamp voor uw bedrijf in Antwerpen of elders binnen België

Is uw interesse aangewakkerd voor een onvergetelijk taiko bootcamp samen met uw bedrijf in Antwerpen of elders binnen België? Dat is een slimme keuze, want over een taiko bootcamp praat u ongetwijfeld volgend jaar nog met uw collega’s! Neem nu telefonisch contact op via het nummer +32485508947, dan bespreken we samen de praktische kant van zaken. Of stuur een mailtje naar info@araumidaiko.com! En dan slagen we binnenkort samen op de trommel!

Impressie