Specials

Taiko bootcamp voor bedrijven in Antwerpen

Een taiko bootcamp die geschikt is voor bedrijven in Antwerpen of elders binnen België, wat kunt u daar zoal van verwachten? Bootcamps nemen meerdere dagen in beslag waarbij intensief wordt getraind en complexere taiko stukken worden aangeleerd. Taiko is het Japanse woord voor trommel en verwijst naar de moderne stijl waarop deze trommels worden bespeeld.

Bootcamp bij de oudste taiko academie van België

Bij Araumi Daiko bespelen we tijdens een bootcamp deze trommels in groep, en bekomen we zo een dynamische en hartveroverende groepsdrumsessie. De bootcamps worden zowel door Grete Moortgat als door internationale gastdocenten gegeven. Grete is de oprichter van Araumi Daiko en grondlegster van de taiko kunsten in België. Araumi Daiko is dus ongetwijfeld de uitgewezen instructeur om een bootcamp te geven als teambuilding voor bedrijven in Antwerpen! U en uw team zijn bij ons in ervaren handen.

Waarom is een taiko bootcamp gepast voor bedrijven?

Bij het uitoefenen van taiko zal heel uw team samenwerken om samen één machtig geluid op te wekken. Iedereen speelt in dezelfde maat met hetzelfde doel, net zoals het ook hoort te zijn bij u op de werkvloer. Taiko uitoefenen is ook gewoon leuk, en een geweldige manier om stress uit uw systeem te verwerken. Daarbovenop is taiko een zeer goede lichaamstraining. Wat dit bootcamp enorm geschikt maakt als teambuildingactiviteit voor bedrijven waarbij de werknemers doorgaans aan hun bureau werken.

Een taiko bootcamp voor bedrijven ter vervanging van fitness

U denkt misschien dat een volledige taikoles op een trommel slaan louter een workout voor uw armen is, maar taiko spelen vergt veel meer dan enkel sterke biceps. U zal nooit een hele les kunnen bijwonen door enkel te vertrouwen op uw armspieren. Bij het uitoefenen van taiko gebruikt u ook uw schouders, core, benen, rugspieren en zelfs uw bilspieren blijven niet gespaard. Wanneer je dit zelf probeert of een performance van de feniks taiko aanschouwt, begrijp je wat we bedoelen.

Volgende bootcamps voor bedrijven

Bootcamp – Advanced

16 juli van 09:00 - 18 juli van 18:00

Bootcamp – Intermediate

20 juli van 09:00 - 22 juli van 18:00

Boek nu een taiko bootcamp voor uw bedrijf

Is uw interesse aangewakkerd voor een onvergetelijk taiko bootcamp samen met uw bedrijven in Antwerpen of elders binnen België? Dat is een slimme keuze, want over een taiko bootcamp praat u ongetwijfeld volgend jaar nog met uw collega’s! Neem nu telefonisch contact op met ons via het nummer +32 (0)485 50 89 47, dan bespreken we samen de praktische kant van zaken. Of stuur een e-mail naar info@araumidaiko.com! En dan slaan we binnenkort samen op de trommel!

Impressie