Teambuilding en de activiteiten bij ons in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Bent u voor uw teambuilding op zoek naar activiteiten in Antwerpen? Kom dan eens langs bij Araumi Daiko. Bij ons kunt u taiko beoefenen. Taiko is het synchroon slaan op Japanse trommels met de kracht van een eensgezinde groep. Het is dus een van de leukere activiteiten waaraan u kunt deelnemen voor uw teambuilding. Lees verder om de verschillende manieren te ontdekken van hoe een taiko teambuilding kan verlopen.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Taiko als teambuilding en de verschillende vormen van activiteiten

Als het aankomt op activiteiten voor uw teambuilding, dan zijn er heel wat opties. Taiko is een van de actieve teambuildingsvormen, aangezien u zowel lichaam als geest aan het werk zet. Bij ons kunt u een introductieles van anderhalf uur volgen, of u kunt ervoor kiezen om de activiteiten voor uw teambuilding te spreiden over meerdere dagen. Kiest u dat laatste, dan gaat u voor een bootcamp waarbij ook complexere onderdelen aangeleerd kunnen worden. Beide activiteiten geven op hun eigen manier de voldoening aan uw team tijdens deze originele teambuilding. Heeft u als teambuilding naast activiteiten ook een bedrijfsfeestje gepland? Vier uw succesvolle teambuilding vol activiteiten door af te sluiten met een dynamisch taiko-optreden! Dit optreden wordt live gegeven door één van onze drie ervaren performancegroepen.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Neem nu contact met ons op om uw teambuilding te boeken

Kies voor een leuke teambuilding met de opzwepende drums van onze academie en uw volgende uitje wordt ongetwijfeld een energieke en onvergetelijke ervaring. Wie weet ontdekt u uw passie voor taiko wel! Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@araumidaiko.com. Voor u het weet, trommelen we samen op Japanse trommels! Bekijk bij interesse ook zeker de workshop percussie.