Teambuilding activiteiten in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Oefen taiko drum uit als onderdeel van uw teambuilding activiteiten in Antwerpen, of elders binnen België! Taiko, dat is synchroon slagen op Japanse trommels met de kracht van een eensgezinde groep. Lees verder om de verschillende manieren hoe een taiko teambuilding kan verlopen te ontdekken.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Neem contact met ons op!

De verschillende vormen van taiko als teambuilding in Antwerpen

Er zijn meerdere teambuilding activiteiten waartoe taiko zich leent in Antwerpen, of elders binnen België. Denk hierbij aan een introductie les of een bootcamp. Het grote verschil tussen deze twee teambuilding activiteiten in Antwerpen ligt hem in de tijdsduur. Een bootcamp neemt namelijk een heel weekend of meerdere weekdagen in terwijl een introductieles slechts 1u30min duurt. Hoewel een introductieles u dus wel een proefje van taiko drum kan geven, is het toch beter om uzelf en uw team volledig onder te dompelen met een taiko bootcamp! Zo brengt uw team meer tijd door met elkaar en is er ook meer tijd om complexere taiko onderdelen aan te leren, wat meer voldoening brengt aan uw team.

Live drum aanwezig bij uw teambuilding activiteiten in Antwerpen

Heeft u naast teambuilding activiteiten ook een bedrijfsfeestje gepland staan in Antwerpen, of elders binnen België? Vier uw succesvolle teambuilding vol activiteiten door af te sluiten met een dynamisch taiko optreden! Dit optreden wordt live gegeven door één van onze drie ervaren performance-groepen. Met de opzwepende drums van onze academie wordt uw volgend bedrijfsfeestje ongetwijfeld een energieke en onvergetelijke ervaring! Lees hier meer over onze bedrijfsevents.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Vraag naar de mogelijkheden

Impressie

Neem nu contact op om uw teambuilding in Antwerpen te boeken

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep in Antwerpen of elders in België, ga voor taiko drum. Wie weet ontdekt u uw passie voor taiko! Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@araumidaiko.com. Voor u het weet zijn we samen aan de slag op Japanse trommels!