Teambuilding activiteiten in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Teambuilding voor bedrijven in Antwerpen

Vraagt u zich af waarom taiko geschikt is als teambuilding voor bedrijven in Antwerpen? Bij taiko zijn er geen zwakke schakels, iedereen heeft een rol die even belangrijk is als de persoon naast haar of hem. Al uw medewerkers slaan op hetzelfde ritme op hun drum. Als één team samenwerken om een mooi geheel te bekomen, dat is de essentie van taiko.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Een onvergetelijke teambuilding voor bedrijven

Bij Araumi Daiko staan we open voor het organiseren van een teambuilding die gericht is op bedrijven. Het kan moeilijk zijn om elk jaar opnieuw een verfrissende teambuildingactiviteit te bedenken voor de medewerkers binnen uw team. Daarom bieden wij naast taiko lessen en optredens, ook taiko initiaties aan, als originele teambuilding voor bedrijven! De letterlijke vertaling van taiko betekent ‘grote drum’ en is een verwijzing naar het instrument dat u en uw collega’s zullen bespelen. Vandaag de dag wordt taiko doorgaans uitgeoefend in gezelschap. De hele groep werkt dan samen om een machtige performance te geven aan hun publiek. Het collectieve karakter van taiko is dan ook wat taiko initiaties perfect geschikt maken voor bedrijven als actieve teambuilding!

Ontdek naast teambuilding ook andere events geschikt voor bedrijven

Door een energiek taiko optreden te boeken voor uw bedrijfsevent, zet u uw gelegenheid ongetwijfeld in de verf! Denk aan een taiko optreden door onze academie als entertainment op:

  • Een bedrijfsjubileum
  • Feestelijke openingen
  • Productvoorstellingen
  • Personeelsfeesten

Heeft u interesse? Leer meer over onze bedrijfsevents.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Ga voor een actieve teambuilding op uw volgende bedrijfsuitstap

Boek een taiko initiatie als onvergetelijke teambuilding voor uw werkgroep! Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@araumidaiko.com en u hoort snel van ons terug! U kan ons ook steeds bereiken op het nummer +32 (0)485 50 89 47. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.