Teambuilding voor bedrijven

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Waarom taiko geschikt is als teambuilding voor bedrijven? Bij taiko zijn er geen zwakke schakels, iedereen heeft een rol die even belangrijk is als de persoon naast haar of hem. Al uw medewerkers slagen op hetzelfde ritme op hun drum. Als één team samenwerken om een mooi geheel te bekomen, dat is de essentie van taiko.

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Neem contact met ons op!

Een onvergetelijke teambuilding voor bedrijven

Het kan moeilijk zijn om elk jaar opnieuw een verfrissende teambuilding activiteit te bedenken voor de medewerkers binnen uw team. Daarom bieden wij naast taiko lessen en optredens, ook taikoinitiaties aan, als originele teambuilding voor bedrijven! De letterlijke vertaling van taiko betekent “grote drum”, een verwijzing naar het instrument dat u en uw collega’s zullen bespelen. Vandaag de dag wordt taiko doorgaans uitgeoefend in gezelschap. De officiële term hiervoor is “Kumi-Daiko”, wat “drummen in groep” betekent. De hele groep werkt dan samen om een machtige voorstelling te geven aan hun publiek. Het collectieve karakter van taiko is dan ook wat taiko initiaties perfect geschikt maken voor bedrijven als actieve teambuilding!

Ontdek naast teambuilding ook andere events geschikt voor bedrijven

Door een energiek taiko optreden te boeken voor uw bedrijfsevent zet u uw gelegenheid ongetwijfeld in de verf! Denk aan een taiko optreden door onze academie als entertainment op:

  • Een bedrijfs-jubileum
  • Feestelijke openingen
  • Productvoorstellingen
  • Personeelsfeesten

Heeft u interesse? Leer meer over onze bedrijfsevents.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Vraag naar de mogelijkheden

Impressie

Ga voor een actieve teambuilding op uw volgende bedrijfsuitstap

Boek een taiko initiatie als unieke teambuilding voor uw werkgroep in België en Europa! Neem nu contact op via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@araumidaiko.com, en u hoort snel van mij terug! U kan mij ook steeds bereiken op het nummer +32485508947, ik beantwoord met plezier al uw vragen.