Teambuilding voor bedrijven in Antwerpen

Logo Araumi Daiko
Teambuilding voor bedrijven en groepen
Activiteiten voor leden en niet-leden
Verschillende bootcamps

Leuke activiteiten organiseren voor de teambuilding van bedrijven, dat is waar Araumi Daiko uit Antwerpen voor gaat. Wij laten u graag kennismaken met taiko. De letterlijke vertaling van taiko betekent ‘grote drum’ en is een verwijzing naar het instrument dat u en uw collega’s zullen bespelen. Vraagt u zich af waarom taiko geschikt is als teambuilding voor bedrijven in Antwerpen? Bij taiko zijn er geen zwakke schakels en iedereen heeft een rol die even belangrijk is. Lees er snel meer over!

Ga voor een actieve teambuilding met uw groep of bedrijf

Een onvergetelijke teambuilding voor bedrijven

Taiko is een ideale originele teambuilding voor bedrijven, want al uw medewerkers slaan op hetzelfde ritme op hun drum. Als één team samenwerken om een mooi geheel te bekomen, dat is de essentie van taiko. De hele groep werkt samen om een spetterend optreden te geven aan hun publiek. Het collectieve karakter van taiko is dan ook wat taiko-initiaties perfect geschikt maken voor bedrijven als actieve teambuilding!

Ontdek naast teambuilding ook andere events geschikt voor bedrijven

Door een energiek taiko-optreden te boeken voor uw bedrijfsevent, zet u uw gelegenheid ongetwijfeld in de verf! Denk aan een taiko-optreden door onze academie als entertainment op:

  • Een bedrijfsjubileum
  • Feestelijke openingen
  • Productvoorstellingen
  • Personeelsfeesten

Heeft u interesse? Leer meer over onze bedrijfsevents of vraag ons gerust om meer informatie.

Feniks Taiko, Araumi Daiko

Kiest u dit jaar voor een originele én actieve teambuilding die zowel lichaam en geest zal stimuleren?

Impressie

Ga voor een actieve teambuilding op uw volgende bedrijfsuitstap

Wij voorzien bedrijven graag van een teambuilding waar nog lang over nagepraat wordt. Boek een taiko-initiatie als onvergetelijke teambuilding voor uw werkgroep! Neem nu contact met ons op via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@araumidaiko.com en u hoort snel van ons terug! U kan ons ook steeds bereiken op het nummer +32 (0)485 50 89 47. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.