Route Dojo

Het adres van onze taiko dojo is Deurnestraat 239 te Mortsel.  Op dat adres vind je meubelzaak Henry’s House.  De dojo is gelegen op het industrieterreintje achter de meubelzaak.

Bereikbaarheid

Met de auto:

Parkeren op het industrieterrein bij de meubelzaak is niet toegestaan. Parkeer je auto aan de spoorweg. Wandel van de parking weg in de richting van Henry’s House. Een 50-tal meter voorbij de spoorwegovergang vind je op je linkerkant de pijl met ‘Araumi Daiko Dojo’.

Met de bus:

Lijn 33 (Hoboken – Merksem)
Lijn 51 (Berchem – Hove – Vremde)
Lijn 53 (Berchem – Hove – Duffel).
Stap af bij psychiatrisch ziekenhuis Amedeus (zorggroep Multiversum) en wandel in de richting van de spooroverweg.  Een tiental meter voorbij Henry’s House vind je de pijl met ‘Araumi Daiko Dojo’ aan je rechterkant.

Met de trein:

Stap af aan station ‘Mortsel’ of ‘Mortsel Deurnesteenweg’ (maar niet ‘Mortsel Oude God’!).
Steek de spoorweg over waarbij je de frituur achter je laat. Een 50-tal meter voorbij de spoorweg vind je de pijl met  ‘Araumi Daiko Dojo’ aan je linkerkant.

Wandel de parking van het industrieterreintje op en volg de klinkers achter het grote witte gebouw van ‘De Arend’.  Nog een hoekje om brengt je op een binnenpleintje waar je rechts in de hoek een affiche van onze academie vindt.  Onze dojo heeft twéé ingangsdeuren.  De meest linkse deur is de toegangsdeur tot de dojo.